HIH!

madang sik ndak edan
ngopi sik ndak edan

hahahhah jan embuh tenan og, nek gek neng kantor we kok yo do rak nggoleki masalah gawean, mbasan rak neng kantor we leh nggoleki wong sak ndayak.

opo do reti ya, nek pas wektu kui aku rak neng kantor, trus do ngerjani aku ya? wah jan embuh tenan og pas kui og. padal yo pas rak nganggur ik jane. pas enek gawean neng njobo sih, anggepw ae ngono hahhaha

saiki ndang aku ngetem ndok kantor kok yo sepi men hape ku, rak muni, rak payu, sms yo mung seko operator nawani promo. emange aku cowok apapun Hih!.

tapi ncen og nek oprator kakean promo ki njelehi tenan, marai ilfil marai rak pengen mbanting henpon, tapi kok ya eman eman. ah mbuh ah HIH!

 

salam 21/10/2013

2 pemikiran pada “HIH!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s